Over LKS Badkamerrenovatie

LKS Badkamerrenovatie is opgericht in 2016 en werkte vooral met het plaatsen van vloer- en tegelwerken. Doorheen de jaren stond de firma niet stil en breidde zich uit tot ‘LKS Interieurbouw’. Ondertussen is de firma van meerdere markten thuis en worden er niet enkel tegels en vloeren geplaatst maar ook op maat gemaakte meubels, badkamerrenovaties, keukens, gyprocwerken,…

 

U kan op ons rekenen bij het bouwen of verbouwen van uw badkamer. Voor elk soort bouwwerk hebben wij eigen vaklui, die met uiterste professionaliteit uw badkamer in handen nemen. We werken ook vaak samen met andere kwalitatieve onderaannemers om tijdig werk bij de klant te kunnen afleveren.

 

Het voordeel om met ons te werken is omdat wij ervoor kunnen zorgen dat uw badkamer uniek is!

Wij staan steeds klaar om u te begeleiden en te adviseren. Uw project is voor ons zeer belangrijk en daarom gaan wij hier ook met zorg en aandacht mee om. Wij begeleiden u in het hele bouwproces en staan u steeds bij met advies en kennis van zaken. Er is dus steeds een aanspreekpunt die uw project nauwlettend opvolgt zodat u zich enkel hoeft te richten op de resultaten die voor u zullen gerealiseerd worden.

 

Onze firma wil zich steeds blijven evolueren. We leven in een constante veranderende wereld waarbij techniek en innoveren een belangrijke plaats hebben. Daarom zorgen we ervoor dat we steeds op de hoogte blijven van de nieuwste bouwtechnieken.

 

De groei van ons bedrijf hebben we vooral te danken aan de uitdagingen die we niet uit de weg gaan. We hebben ondertussen ervaringen opgebouwd door het renoveren van woningen, kantoorgebouwen, studentenkoten, appartementsgebouwen,…

Onze firma is dan ook veelzijdig en flexibel ingesteld.

 

De firma is gevestigd in Diepenbeek in Limburg maar wij werken ook buiten onze provincie. Wij willen onze klanten de beste service bieden, eender aan welke kant van onze grenzen u wil gaan bouwen of verbouwen.