Voor het maatwerk werkten we samen met JB interieur. De samenwerking verliep zo vlot dat we dit jaar besloten om samen een zaak op te starten.

Hiermee werd ‘JB Woodworks’ geboren.

JB Woodworks biedt kwalitatief maatwerk aan. Dit zowel voor binnen- als buitenschrijnwerk. We beschikken over een eigen schrijnwerkerij en kwaliteitsvolle machines.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

Maatwerk

Wij maken alle maatwerk zoals inbouwkasten en dressings. Opberg- of inbouwkasten in uw kantoor, berging of dressings zorgen voor orde en plaatsbesparing. Het geeft een overzicht en het zorgt vooral voor rust. Wij komen eerst bij u langs en bespreken alle mogelijkheden. Het design, de indeling en de stijl stemmen wij af naar uw wensen.

Keukens

In een keuken komt uw huis tot leven. Het is de plek waar men vaak samen aan tafel zit en gezellige momenten met de familie kan beleven. Een keuken moet mooi maar ook praktisch zijn. Maatwerk is hier dus echt een must! Ook hier zorgen wij voor alles, van maatwerk tot de keukentoestellen in uw ideale opstelling, praktisch, mooi en helemaal volgens uw smaak!

 

Deuren

U kan bij ons ook terecht voor het plaatsen van binnendeuren en omlijstingen. Deze worden met zorg en precisie afgewerkt.

Totaalafwerking

Dankzij onze veelzijdige kennis en ervaringen kunnen wij op een kwaliteitsvolle manier uw project waarmaken. Wij komen ter plaatse meten en bespreken met de klant alle mogelijkheden en de stijl die de klant kiest. Zowel het plaatsen als de afwerking doen we zelf. De afwerking vinden wij heel belangrijk en daarom besteden wij hier veel aandacht aan.

 

Onze voordelen

Binnenhuisafwerking van uw woning kan soms zorgen met zich meebrengen. Men wil soms iets veranderen maar krijgt zoveel ideeën dat men het overzicht zou kunnen verliezen. Wij komen bij u langs en bespreken alle mogelijkheden en houden rekening met uw keuzes en stijl. Omdat we zelf over een schrijnwerkerij beschikken en alles zelf maken, kunnen wij voor u een duidelijke planning opstellen. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht over de werken en hoeft u zich geen zorgen te maken.

U hoeft enkel te genieten!